Info

Tvillingpodden

En podd av tvillingarna Angelica och Jessica som pratar högt och lågt om graviditet, förlossning, relationer och föräldraskap.
RSS Feed
2018
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2014
December


All Episodes
Archives
Now displaying: November, 2017

Jessica Lagergren    Herr och Fru Lagergren

Nov 26, 2017

Vi är så stolta och glada över att veckans avsnitt är sponsrat av Telia Zone 

I veckans avsnitt sitter tvillingarna i en taxi tur och retur in till Stockholm. De pratar om bråk om pengar, om att överväga att skaffa barn med en annan man även fast man är i en relation. De pratar även om varför deras barn vill döda varandra och om varför Angelica vill helst vill börja jobba med män. 

Nov 20, 2017

I avsnitt 154 pratar tvillingarna om det tabubelagda ämnet döden. Vad händer när vi dör? Blir man en blomma? Hamnar man i himlen? Och är Hitler där då? De listar 5 saker var de vill hinna med innan de dör. 

Nov 12, 2017

I avsnitt 153 pratar tvillingarna Lagergren om det här med att ljuga. Är det okej med vita lögner? Vem ljuger mest? Vem ljuger inte alls? Vem skulle de ta med till en öde ö om de fick välja fritt i hela världen? Och varför önskar Angelica att hon egentligen var en man? Det och mycket mer i veckans Tvillingpodd. 

Nov 5, 2017

Avsnittet är sponsrat av Kungliga Operan och föreställningen Myriader av världar. Gå in på operan.se för att läsa mer och boka biljetter till dig och din bebis.

Artisten och tvåbarnspappan Albin Johnsén gästar Tvillingpodden. Han berättar bland annat om den traumatiska förlossningen med sonen Frank men även om skilsmässan från barnens mamma. Och hur de sedan hittade tillbaka till varandra. Han pratar också om varför han inte dricker alkohol längre och hur tufft livet var när han var yngre.

1