Info

Tvillingpodden

En podd av tvillingarna Angelica och Jessica som pratar högt och lågt om graviditet, förlossning, relationer och föräldraskap.
RSS Feed
2018
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2014
December


All Episodes
Archives
Now displaying: December, 2017

Jessica Lagergren    Herr och Fru Lagergren

Dec 31, 2017

Vi svarar på frågor från er lyssnare och pratar om allt från organdonation till munhälsa och gamla jobb. Vi pratar även om plastikoperationer vi gjort i hemlighet.

Dec 25, 2017

Vi sammanfattar året som gått, ett omtumlande och kaosartat år. Skilsmässor, relationskriser och krossade hjärtan. Vi pratar om vad vi vill ha mer av 2018. Vi diskuterar vilka som faktiskt har det värre i livet. Att sätta saker i perspektiv. 

Dec 20, 2017

Bachelor är över för den här gången. Tvillingarna har bjudit in årets Bachelor Niclas Lij för att prata om vad som hände när kamerorna hade slocknat. Vem är hans nya kärlek? Vad tyckte han egentligen om "Tjejerna avslöjar allt?" och varför kunde han inte sova på nätterna? Niclas avslöjar allt i veckans avsnitt av Tvillingpodden.  

Dec 18, 2017

Jessica och Angelica pratar bland annat om jultraditioner, bråk om tider och hur det var att växa upp som skilsmässobarn. Jessica berättar även att hon drömde om att bo ihop med Joakim Hillson när hon var yngre. 

Dec 10, 2017
I avsnitt 157 pratar Angelica och Jessica bland annat om framtiden. Hur ser Angelicas liv ut om ett halvår från nu? Sitter hon ensam då eller är hon lyckligt kär i en man med blå ögon? De pratar även om en man som kommer gästa Tvillingpodden inom kort. 
Dec 3, 2017

Vi är så stolta och glada över att veckans avsnitt är sponsrat av Telia Zone 

Tvillingarna Lagergren pratar om att vinna, om att vara en riktigt dålig förlorare men även om att vara en äcklig vinnare. De pratar om adrenalinkickar, om att föda barn, åka vattenskoter och att tatuera sig.

1