Info

Tvillingpodden

En podd av tvillingarna Angelica och Jessica som pratar högt och lågt om graviditet, förlossning, relationer och föräldraskap.
RSS Feed
2018
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2014
December


All Episodes
Archives
Now displaying: March, 2018

Jessica Lagergren    Herr och Fru Lagergren

Mar 25, 2018

Vi är stolta och glada över att avsnittet är sponsrat av Bestsecret.se Gå in på Bestsecret.se/tvillingpodden för att shoppa i ett härlig modeparadis! Du får dessutom 200kr att handla för om du handlar för minst 600kr. 

I avsnitt 173 är Annika Norman, stylist, med och pratar om vårens och sommarens modetrender. Hon kommer med klockrena shoppingtips, men även tips som tvillingarna vägrar sätta på sig. De pratar även om relationer, saker som skaver och gubbar i magväskor. 

Mar 18, 2018

Angelica och Jessica pratar om varför Angelica väljer att somna trots att barnen är vakna. De tar även upp en arg kommentar som Angelica har fått angående det i bloggen. Tvillingarna delar med sig av sina tankar när det kommer till barn och skärmtid men också hur de tänker på barnuppfostran.

Mar 15, 2018

Tvillingpodden möter Pappapodden i ett bonusavsnitt av Tvillingpodden. Lyssna på första delen hos Pappapodden, där tvillingarna ställer frågor till Nisse och Manne. Här i andra delen av bonusavsnittet ställer Nisse och Manne sina frågor till Jessica och Angelica. Det blir prat om sexfantasier, tighta trikåer, parterapi och dejting på stormarknader. 

Mar 13, 2018

I veckans avsnitt diskuteras det barndomsminnen. Jessica beskriver hur Angelica såg ut som tonåring och liknar henne vid Shreks tjej. Det blir prat om att ge bort porr i present till sin kille, bara vara tillsammans på msn och "ses" via chatt, och det blir även prat om att vilja leva ett fritt liv och flytta ifrån tvillingsystern. 

Mar 9, 2018

Tvillingarna pratar om Angelicas nya kärlek. Vem är han? Vad heter han? Hur träffades de? Hur kom det sig att Angelica fastnade för hans instagramkonto? Angelica svarar på alla Jessicas nyfikna frågor. De pratar även om sexuella ställningar och utser sina favoriter. 

1