Info

Tvillingpodden

En podd av tvillingarna Angelica och Jessica som pratar högt och lågt om graviditet, förlossning, relationer och föräldraskap.
RSS Feed
2018
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2014
December


All Episodes
Archives
Now displaying: April, 2018

Jessica Lagergren    Herr och Fru Lagergren

Apr 29, 2018

I avsnitt 178 berättar Jessica om hur det var att springa Tjejmilen 21K. Hon klarade loppet men det hela slutade med ambulansfärd till akuten med sand och pollen i lungorna. Väldigt dramatiskt! De pratar även om vad de vill ha ogjort som yngre och hur de skulle agera om de var män för en dag. 

Apr 22, 2018

Tvillingarna Jessica och Angelica pratar bland annat om att de är upprörda över Filip och Fredriks program Breaking News där de visat upp en bild på Alice och Elsa. Tvillingarna avhandlar även prat om kretslopp och döden, Lejonkungens pappa, relationsstatus och hur det känns att se in i en annan människas själ. 

Apr 16, 2018

Tvillingarna gör en recap till Angelicas skilsmässoskratt. Ett skratt som är nära gråt. Jessica tycker att Angelica skratt låter som en gris skriker innan slakt. De pratar även om alternativa metoder att tjäna pengar på, tex sälja sina underbyxor. 

Apr 8, 2018

Vi är så stolta och glada över att avsnittet är sponsrat av Bestsecret.se Gå in på Bestsecret.se/tvillingpodden för att shoppa i ett härlig modeparadis! Du får dessutom 200kr att handla för om du handlar för minst 600kr. 

I avsnitt 175 är det stor frågespecial. Tvillingarna Jessica och Angelica svarar på frågor om kommande barns namn. De svarar på frågan om Jessica är bitter på Angelica för att hon har träffat en ny kille. De ringer även upp sin mamma som berättar om sommartrosan. För er som är nyfikna på hur Angelicas nya kille låter får ni även höra hans stämma. 

Apr 3, 2018

Tvillingarna pratar om att det har gått ett år sedan skilsmässan var ett faktum. De blickar även framåt och spår i framtiden vad som kan tänkas hända. Kommer Angelica vänta tvillingar om ett år och har Jessica separerat? Det och mycket mer. 

1