Info

Tvillingpodden

En podd av tvillingarna Angelica och Jessica som pratar högt och lågt om graviditet, förlossning, relationer och föräldraskap.
RSS Feed
2018
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2014
December


All Episodes
Archives
Now displaying: May, 2018

Jessica Lagergren    Herr och Fru Lagergren

May 27, 2018

Vi är så stolta och glada över att avsnittet är sponsrat av KICKS och deras nya serie med brun utan sol-produkter. Här hittar du deras grymma produkter. 

I veckans avsnitt pratar Angelica och Jessica om olika urban legends, eller är historierna sanna? Skicka gärna det värsta du har hört till angelica.lagergren@icloud.com så tar vi upp det i ett kommande avsnitt av Tvillingpodden. 

 

May 20, 2018

Vi är så stolta och glada över att veckans avsnitt av Tvillingpodden är sponsrat av Swedavia/Arlanda.

Läs Angelicas 8 bästa tips när du reser med barn. 

Och Jessicas lista med 8 fördelar att resa med barn här. 

Läs en intervju med Jessica och Angelica om att resa med barn inne på Arlandas hemsida här. 

I veckans avsnitt gästar programledaren Fab Freddie. Angelica och Jessica pratar med honom och näthat, uppväxt, karriär och drömmar. Du hittar Fab Freddie på Instagram här. 

May 13, 2018

Vi är så stolta och glada över att avsnittet är sponsrat av KICKS och deras nya serie med brun utan sol-produkter. Här hittar du deras grymma produkter. 

I avsnitt 180 pratar tvillingarna om deras första minnen av brun utan sol. Om kollegor som sagt att de måste sluta busa eftersom de är så fläckiga... De pratar om varför deras personligheter egentligen inte är optimala för just brun utan sol. De har träffat experterna Hanna Hedenström och Lovisa Tomt för att prata om KICKS nya bus-produkter. Hur applicerar man bäst bus på händerna? Och vad är det som gör att man blir brun? Det och mycket mer i veckans avsnitt av Tvillingpodden.

Stort tack till The Lobby på Regeringsgatan 61 i Stockholm där vi spelade in veckans avsnitt. 

May 6, 2018

Vi är stolta och glada över att avsnittet är sponsrat av Nextory. Gå in på Nextory.se/kampanj och uppge koden Tvillingpodden för att få 30 dagars fri lyssning och läsning. 

I avsnitt 179 pratar Angelica och Jessica om grannen som de kallar Toyota-mannen. Bland annat om att Angelica inte vill gå och lägga sig innan han går och lägger sig. Och om skämtet Ibbe drog som grannen inte skrattade åt. De pratar även om resor till skärgården, bullar och ekobrottslingar de dejtat. 

1