Info

Tvillingpodden

En podd av tvillingarna Angelica och Jessica som pratar högt och lågt om graviditet, förlossning, relationer och föräldraskap.
RSS Feed
2018
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2014
December


All Episodes
Archives
Now displaying: Page 1

Jessica Lagergren    Herr och Fru Lagergren

Jun 18, 2018

Nu har Jessicas och Ibbes bebisfabrik äntligen öppnat! Det äggas loss och de försöker få ett syskon till Elsa. Angelica och Jessica pratar även om hur Angelica presenterar sig för nya människor och det stundande bröllopet. 

Jun 3, 2018

I veckans avsnitt pratar Angelica och Jessica om Jessicas plötsliga rädsla för att blunda. För att stänga ögonen och till och med somna. Hon har bestämt sig för att söka hjälp för sin klaustrofobi. De pratar om PMS, om livet innan och livet efter premalex. Jessica avslöjar också att hon skulle springa Marathon för 100.000 kr. Vem som nu skulle vilja betala henne det... 

May 27, 2018

Vi är så stolta och glada över att avsnittet är sponsrat av KICKS och deras nya serie med brun utan sol-produkter. Här hittar du deras grymma produkter. 

I veckans avsnitt pratar Angelica och Jessica om olika urban legends, eller är historierna sanna? Skicka gärna det värsta du har hört till angelica.lagergren@icloud.com så tar vi upp det i ett kommande avsnitt av Tvillingpodden. 

 

May 20, 2018

Vi är så stolta och glada över att veckans avsnitt av Tvillingpodden är sponsrat av Swedavia/Arlanda.

Läs Angelicas 8 bästa tips när du reser med barn. 

Och Jessicas lista med 8 fördelar att resa med barn här. 

Läs en intervju med Jessica och Angelica om att resa med barn inne på Arlandas hemsida här. 

I veckans avsnitt gästar programledaren Fab Freddie. Angelica och Jessica pratar med honom och näthat, uppväxt, karriär och drömmar. Du hittar Fab Freddie på Instagram här. 

May 13, 2018

Vi är så stolta och glada över att avsnittet är sponsrat av KICKS och deras nya serie med brun utan sol-produkter. Här hittar du deras grymma produkter. 

I avsnitt 180 pratar tvillingarna om deras första minnen av brun utan sol. Om kollegor som sagt att de måste sluta busa eftersom de är så fläckiga... De pratar om varför deras personligheter egentligen inte är optimala för just brun utan sol. De har träffat experterna Hanna Hedenström och Lovisa Tomt för att prata om KICKS nya bus-produkter. Hur applicerar man bäst bus på händerna? Och vad är det som gör att man blir brun? Det och mycket mer i veckans avsnitt av Tvillingpodden.

Stort tack till The Lobby på Regeringsgatan 61 i Stockholm där vi spelade in veckans avsnitt. 

May 6, 2018

Vi är stolta och glada över att avsnittet är sponsrat av Nextory. Gå in på Nextory.se/kampanj och uppge koden Tvillingpodden för att få 30 dagars fri lyssning och läsning. 

I avsnitt 179 pratar Angelica och Jessica om grannen som de kallar Toyota-mannen. Bland annat om att Angelica inte vill gå och lägga sig innan han går och lägger sig. Och om skämtet Ibbe drog som grannen inte skrattade åt. De pratar även om resor till skärgården, bullar och ekobrottslingar de dejtat. 

Apr 29, 2018

I avsnitt 178 berättar Jessica om hur det var att springa Tjejmilen 21K. Hon klarade loppet men det hela slutade med ambulansfärd till akuten med sand och pollen i lungorna. Väldigt dramatiskt! De pratar även om vad de vill ha ogjort som yngre och hur de skulle agera om de var män för en dag. 

Apr 22, 2018

Tvillingarna Jessica och Angelica pratar bland annat om att de är upprörda över Filip och Fredriks program Breaking News där de visat upp en bild på Alice och Elsa. Tvillingarna avhandlar även prat om kretslopp och döden, Lejonkungens pappa, relationsstatus och hur det känns att se in i en annan människas själ. 

Apr 16, 2018

Tvillingarna gör en recap till Angelicas skilsmässoskratt. Ett skratt som är nära gråt. Jessica tycker att Angelica skratt låter som en gris skriker innan slakt. De pratar även om alternativa metoder att tjäna pengar på, tex sälja sina underbyxor. 

Apr 8, 2018

Vi är så stolta och glada över att avsnittet är sponsrat av Bestsecret.se Gå in på Bestsecret.se/tvillingpodden för att shoppa i ett härlig modeparadis! Du får dessutom 200kr att handla för om du handlar för minst 600kr. 

I avsnitt 175 är det stor frågespecial. Tvillingarna Jessica och Angelica svarar på frågor om kommande barns namn. De svarar på frågan om Jessica är bitter på Angelica för att hon har träffat en ny kille. De ringer även upp sin mamma som berättar om sommartrosan. För er som är nyfikna på hur Angelicas nya kille låter får ni även höra hans stämma. 

Apr 3, 2018

Tvillingarna pratar om att det har gått ett år sedan skilsmässan var ett faktum. De blickar även framåt och spår i framtiden vad som kan tänkas hända. Kommer Angelica vänta tvillingar om ett år och har Jessica separerat? Det och mycket mer. 

Mar 25, 2018

Vi är stolta och glada över att avsnittet är sponsrat av Bestsecret.se Gå in på Bestsecret.se/tvillingpodden för att shoppa i ett härlig modeparadis! Du får dessutom 200kr att handla för om du handlar för minst 600kr. 

I avsnitt 173 är Annika Norman, stylist, med och pratar om vårens och sommarens modetrender. Hon kommer med klockrena shoppingtips, men även tips som tvillingarna vägrar sätta på sig. De pratar även om relationer, saker som skaver och gubbar i magväskor. 

Mar 18, 2018

Angelica och Jessica pratar om varför Angelica väljer att somna trots att barnen är vakna. De tar även upp en arg kommentar som Angelica har fått angående det i bloggen. Tvillingarna delar med sig av sina tankar när det kommer till barn och skärmtid men också hur de tänker på barnuppfostran.

Mar 15, 2018

Tvillingpodden möter Pappapodden i ett bonusavsnitt av Tvillingpodden. Lyssna på första delen hos Pappapodden, där tvillingarna ställer frågor till Nisse och Manne. Här i andra delen av bonusavsnittet ställer Nisse och Manne sina frågor till Jessica och Angelica. Det blir prat om sexfantasier, tighta trikåer, parterapi och dejting på stormarknader. 

Mar 13, 2018

I veckans avsnitt diskuteras det barndomsminnen. Jessica beskriver hur Angelica såg ut som tonåring och liknar henne vid Shreks tjej. Det blir prat om att ge bort porr i present till sin kille, bara vara tillsammans på msn och "ses" via chatt, och det blir även prat om att vilja leva ett fritt liv och flytta ifrån tvillingsystern. 

Mar 9, 2018

Tvillingarna pratar om Angelicas nya kärlek. Vem är han? Vad heter han? Hur träffades de? Hur kom det sig att Angelica fastnade för hans instagramkonto? Angelica svarar på alla Jessicas nyfikna frågor. De pratar även om sexuella ställningar och utser sina favoriter. 

Feb 25, 2018

I avsnitt 169 pratar tvillingarna om 69:an, en sexställning som var vanligt förekommande under ungdomens glada dagar. Eller? Är den fortfarande aktuell. De pratar om en läskig tvillingundersökning de ska medverka i. 

Feb 18, 2018

Julia Mjörnstedt gästar Tvillingpodden och pratar om cancer, förlossning, komplikationer och relationer. Hon berättar även om sin dödsångest och vad hon tror händer när man dör.

Feb 11, 2018

Vi är stolta och glada över att avsnittet är sponsrat av Nextory. Gå in på Nextory.se/kampanj och uppge koden Tvillingpodden för att få 30 dagars fri lyssning och läsning. 

Tvillingarna Lagergren pratar om kärlek, om brustna hjärtan och nougathjärtan med bajs i. De pratar om Elsas kommande lillasyster som ska heta Purken. Det och mycket mer i veckans avsnitt! 

Feb 4, 2018
Beatrice Larsson från tv-programmet Ensam mamma söker berättar om kärleken Fredrik och förlossningen med Leonel. Men hon berättar också om separationen från Leonels pappa. Med sig har hon nya kärleken som bland annat delar med sig av sina bästa uppfostringsknep. 
Jan 28, 2018

I avsnitt 165 är tvillingarnas vän Annika Norman med och ställer frågor om hur det är att vara förebilder, tvillingskap och saker man kan störa sig på hos andra. Jessica hade en period där hon störde sig på exakt allt hos andra människor. Det och mycket mer!   

Jan 21, 2018

Vi är stolta och glada över att avsnittet är sponsrat av Nextory. Gå in på Nextory.se/kampanj och uppge koden Tvillingpodden för att få 30 dagars fri lyssning och läsning. 

Fabian Bolin, 30 år, fick diagnosen akut leukemi sommaren 2015. Nyligen avslutade han sin 2,5 år långa cancerbehandling. I Tvillingpodden berättar han om sin resa och hur man gör för att vända något negativt till något positivt. Han pratar om sex och kärlek. Han berättar även om sitt viktiga projekt, waroncancer.com.

Jan 14, 2018

Vi är så stolta och glada över att veckans avsnitt av Tvillingpodden är sponsrat av Akademikliniken 

Du är varmt välkommen på två eventkvällar vi håller i, läs mer på https://www.ak.se/nyheter/skonhetskvall-pa-akademikliniken-med-tvillingarna-lagergren/

Bästa kompisen Annika Norman gästar Tvillingpodden och ställer frågor till Jessica och Angelica som hon länge undrat över. Detta är del 1 av 2. De pratar om sex i tuffa tider, hur man räddar sin relation från att krascha. De pratar även om bråk, alkohol och mammaliv. 

Jan 8, 2018

I avsnitt 162 pratar vi om drömmiga peppen som infinner sig när 2017 äntligen blir 2018. Vi pratar om killar vi inte gillar, stilar vi inte attraheras av och vad som får oss att vilja slå någon på käften. Det och mycket mer i veckans avsnitt av Tvillingpodden. 

Dec 31, 2017

Vi svarar på frågor från er lyssnare och pratar om allt från organdonation till munhälsa och gamla jobb. Vi pratar även om plastikoperationer vi gjort i hemlighet.

1 2 3 4 5 6 7 Next » 8